Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu, după ce a făcut-o „prostituată”!

MedicalBianca Drăgușanu a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu, după ce a făcut-o „prostituată”!

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu atinge cote maxime! De data aceasta, cele două se vor duela în instanță! Bianca cere despăgubiri uriașe de la fosta lui Bădălău, după ce a făcut-o prostituată!

Claudia Pătrășcanu a făcut-o pe Bianca Drăgușanu prostituată!

În ultimele declarații Claudia Pătrășcanu a acuzat-o pe asistenta TV de prostituție și alte ocupații mai puțin onorabile. Mai mult decât atât, artista susținut că vedeta îi face vrăji lui Gabi Bădălău!

”Eu n-am să-l uit pe Gabi când a venit în casa mea și mi-a descris-o pe câți bani a luat-o în Maldive și că e o prostituată de care nu mai scapă, care i-a făcut vrăji, că a găsit manajera niște ace înfipte în pernă. M-a rugat din suflet să-l duc la preot ca să-l scape de ea și tot n-a putut să scape, nu mai are scăpare, din păcate pentru el nu mai are scăpare. Nu am să-i permit acestei individe, un nimic de om, să vorbească despre copiii mei”, spunea Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu vrea să-i arate cine e ea!

La auzul acestei vești, Bianca a răbufnit și a dat-o în judecată. Primul termen al procesului are loc chiar azi, 1 martie.

”Trebuie să și demonstreze. Totul se plătește, este karma fiecăruia. Și sunt curioasă de unde o să plătească. M-am săturat să tot las de la mine, am ajuns la vorba aceea: `Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești`”, a spus Bianca.

Bianca Drăgușanu îi cere Claudiei daune materiale în valoare de până la 100.000 de euro! Atunci când artista a auzit despre ce sumă este vorba, a susținut că blondina folosește forme de șantaj:

”Nu știu cum și de unde apar aceste speculații?! Nu știu cine și ar permite să ceară această sumă (în jur de 100.000 de euro, n. red.) de la mine și pe ce considerente… mi se pare o formă de șantaj, șărlătănie.”, a spus Claudia.

Citeste si alte articole: