Preotul Calistrat, oripilat de mama cu trei copii care face videochat!

MedicalPreotul Calistrat, oripilat de mama cu trei copii care face videochat!

Părintele Calistrat, preotul ieșean acuzat că a lovit o femeie, lucru care i-a atras o suspendare temporar de la slujbele în Biserică, continuă seria declarațiilor controversate. De această dată, el le-a taxat pe toate femeile care fac videochat pentru a se întreține!

Părintele Calistrat: „O mamă cu trei copii mi-a spus că face asta”

„Trupul este templul Duhului Sfânt, iar a batjocori trupul, pentru că videochatul înseamnă niște forme de manifestare senzuale, de sexualitate, de inducție a plăcerii… Am întâlnit o mamă cu trei copii care făcea asta. Și mi-a spus: Părinte, nu am cum să mă opresc, nu am din ce trăi”, a declarat preotul ieșean.

„Videochatul nu este o meserie, nu este un serviciu. Videochatul este ceva care vatămă sufletește și trupește, adică în momentul în care faci lucruri din astea jenante, astea nu mai țin de natura biologică a lucrurilor” a declarat pentru altă sursă, părintele Chifan.

„Maria Egipteanca nu a făcut videochat”

Întrebat dacă Biserica ar fi de acord cu legalizarea prostituției, părintele Chifan consideră că este un păcat! „Indiferent dacă se va legaliza sa nu prostituția, ea tot este un păcat”, a precizat duhovnicul.

„Ea mi-a spus că prostituatele pot să-și facă o biserică a lor, cu hramul Mariei Egipteanca, care a fost desfrânată. Să nu uităm că Maria Egipteanca a stat 47 de ani în pustie și a făcut pocăință, nu a făcut videochat”, a arătat părintele Calistrat.

Citeste si alte articole: