Descoperă „ Întoarcerea la Simplitate ”, sâmbătă, pe 4 martie 2023, la Iulius Congress Hall

Din OrasDescoperă „ Întoarcerea la Simplitate ”, sâmbătă, pe 4 martie 2023, la Iulius Congress Hall

Primăvara își face simțită prezența și Iulius Town Timișoara îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru un început de an inspirat, cu accent pe modă, strălucire, sănătate și distracție. Weekend-ul este dedicat experiențelor, astfel încât să poți petrece timpul de calitate cu persoanele dragi și să creezi legături puternice. În Iulius Congress Hall, evenimentul „Întoarcerea la Simplitate” și petrecerea „Swing into Spring Party” sunt cele mai așteptate.

Sâmbătă, pe 4 martie 2023, începând cu ora 16:00, Iulius Congress Hall găzduiește evenimentul „Întoarcerea la Simplitate”, care se axează pe simplificarea vieții și trăirea acesteia într-un mod echilibrat și fericit. Invitații speciali sunt Diana și Sorin Gadola, co-fondatorii festivalului UNTOLD, care vor împărtăși din propria experiență. Accesul este gratuit.

Seara de sâmbătă este dedicată distracției, dansului și muzicii retro.

Primăvara este momentul perfect pentru a da un refresh și Iulius Town Timișoara îți oferă tot ce ai nevoie pentru a începe într-un mod inspirat, fashion, glam, healthy și fun. Tema principală a weekend-ului este „experiențe”, iar tu poți bucura de acestea alături de cei dragi, valorificând timpul petrecut împreună și creând conexiuni. La Iulius Congress Hall, sâmbătă, 4 martie 2023, începând cu ora 16.00, ai ocazia să participi la evenimentul „Întoarcerea la Simplitate”, prezentat de Diana și Sorin Gadola, co-fondatori ai festivalului UNTOLD, care vor vorbi despre experiența lor de a simplifica viața și de a trăi în echilibru și fericire. Intrarea este gratuită.

Sâmbătă seara este momentul distracției, dansului și muzicii retro, la petrecerea „Swing into Spring” de la Iulius Congress Hall, începând cu ora 20.00. Acest eveniment este o ocazie de a sărbători primăvara, femeia și simplul fapt că este weekend, alături de prieteni. Trupa Box Office va susține un concert cu ritmuri antrenante și vor fi oferite meniuri irezistibile. Biletul costă 250 de lei, iar rezervările se pot face sunând la numărul 0760 027 785. Fie că îți inviți partenerul sau prietenii, „Swing into Spring” Party este locul unde poți sărbători primăvara prin pași de dans.

Duminică, Iulius Town Timișoara sărbătorește cele mai importante femei din viața noastră, prin spectacolul „Mărțișor pentru mama” de la ora 12.30. Evenimentul va reuni mici artiști de la Palatul Copiilor Timișoara, Incubatorul de Arte, Generația Muzicii, Școala Ramona Iatan, Chromatik Art Sânnicolau Mare și Tip Top Club. Aceștia vor susține un maraton de cântece și dansuri în Atrium, oferind femeilor darul iubirii lor și spunând cel mai sincer și artistic „Mulțumesc, mama!”.


În fiecare sfârșit de săptămână, copiii sunt invitați să se bucure de teatru. Duminică, de la ora 11.00, în Atrium, va fi pusă în scenă povestea „Rățușca cea urâtă”. În perioada 4 – 8 martie, la etaj, în zona Octogon, poți găsi cadouri handmade și accesorii pentru a-ți completa garderoba cu elemente care să-ți pună în valoare feminitatea.

Sesiunile de shopping se pot îmbina perfect cu arta, de aceea îți recomandăm să vizitezi, până pe 13 martie, zona Cărturești de la etaj, unde poți admira expoziția „Captiv în corpul meu”, care conține tablouri fermecătoare create de artistul Cătălina Crainic, de la Asociația „Children’s Joy”.

Acest weekend este dedicat primăverii și feminității, așa că un prânz sau o cină relaxantă nu ar trebui să lipsească din planurile tale. La Iulius Town Timișoara găsești cea mai mare varietate de restaurante și bistrouri cu specific internațional în același loc din oraș, care te așteaptă cu preparate delicioase din bucătăriile lumii, atmosferă plăcută și oportunități de a crea amintiri frumoase.

Citeste si alte articole: