Această femeie este îndrăgostită de un gard! În 2007 s-a căsătorit cu Turnul Eiffel!

MedicalAceastă femeie este îndrăgostită de un gard! În 2007 s-a căsătorit cu Turnul Eiffel!

Erika LaBrie a devenit celebră pe Internet, după ce în 2007 s-a căsătorit oficial cu Turnul Eiffel. Pentru că „iubitul” ei este prea departe, acum ea „îl înșală” cu un gard, care îi este mult mai aproape și la îndemână! Ea s-a îndrăgostit de el, chiar dacă nu are viață.

Atingeri tandre pentru gardul roșu!

Într-un videoclip, ea a fost surprinsă cum urcă pe un gard roșum pe care îl mângăie tandru și pentru care nutrește sentimente de dragoste.

„Nu mă așteptam să găsesc deloc un gard ca acesta aici (…) Este perfect. Adică, aceasta este forma care îmi place cel mai mult. Aceste unghiuri? Fabulos”, a spus ea, potrivit The Sun.

Videoclipul a strâns peste 11 milioane de vizualizări. Erika are și o explicație pentru faptul că s-a îndrăgostit de gardul de culoare roșie.

„Gardurile sunt obiecte atât de periculoase pentru mine, deoarece sunt atât de perfecte în geometria lor, se întâmplă o mulțime de lucruri fizice în compania lui”, a mai zis ea.

Ce i-au spus oamenii pe internet?

„Mă simt inconfortabil doar privind…parcă sunt un martor neintenţionat la un moment privat care aparţine unui străin, dar totuşi…nu sunt şi totul e public / Simt că întrerup ceva / Internetul nu încetează să mă surprindă”, au fost câteva dintre comentariile postate pe rețelele de socializare.

Citeste si alte articole: