Documentul secret al Kremlinului: prima dovadă a războiului hibrid planificat de Moscova?

Documentul secret al Kremlinului, dezvăluit de cotidianul...

Încep lucrările la Spitalul Regional de Urgență Cluj | Monitorul de Cluj

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat,...

Andreea Bălan, anunț despre nuntă!

MedicalAndreea Bălan, anunț despre nuntă!

După ce a trecut printr-un divorț crunt de tatăl fetițelor ei, George Burcea, Andreea Bălan este mai discretă cu viața ei privată. Jurata de la ”Te cunosc de undeva!” a ținut totuși să vorbească de o eventuală căsătorie.

Andreea Bălan despre nuntă

„Tot universul se bazează pe iubire și noi suntem iubire. Statusul meu sentimental e extrordinar. Sunt foarte fericită și recunoscătoare cu tot ceea ce am în viața mea. (…) Îmi doresc să păstrez discreția asupra acestui subiect și să nu mai expun această parte a vieții personale. Cred că, de-a lungul timpului, viața mea amoroasă a fost prea expusă și discutată, de cele mai multe ori fără voia mea.”, a spus Andreea Bălan pentru VIVA.

S-a „căsătorit” cu Jean Gavril la America Express!

Una din probele concursului America Express le-a cerut concurenților să se căsătorească de fațadă.

„Iată răspunsul la întrebările care m-au bântuit în ultimii 3 ani: “Dacă și când te mai măriți?” Și uitați cum m-am casatorit în Columbia în @americaexpressromania cu @jeangavril! A fost cea mai atipică, interesantă și amuzantă nuntă și noi am fost cei mai frumoși și happy (n.r. fericiți) miri. Diseară la 20.30 pe @antena1_oficial.”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Citeste si alte articole: