Anamaria Prodan le-a făcut cunoștință copiilor cu presupusul iubit, pe care nu l-a văzut nimeni la față!

MedicalAnamaria Prodan le-a făcut cunoștință copiilor cu presupusul iubit, pe care nu l-a văzut nimeni la față!

Anamaria Prodan a făcut un nou pas! Ea și-a prezentat iubitul, pe care nu l-a văzut încă nimeni, copiilor, iar ea susține că au fost impresionați de ce au văzut!

Cum au reacționat copiii Ananmariei Prodan când l-au văzut?

Anamaria Prodan susține că l-au primit cu bucurie în sufletul lor, dar s-au bucurat și pentru reușita mămicii lor!

„Sunt fericită, mai fericită ca niciodată. După nașterea copiilor mei, cred că sunt cele mai frumoase momente pe care le trăiesc. Cred că e momentul să trăiesc pentru mine și pentru noi și nu pentru lume. Are bărbăție foarte mare, seninătate, suflet, caracter, orice are nevoie o femeie să fie fericită. Am hotărât amândoi să nu ne afișăm, este mai bine așa și e frumos. Suntem fericiți și este ok. Nu vreau să știe nimeni dacă e român sau străin. Este înalt, frumos”, a declarat aceasta.

Anamaria Prodan își iubește copiii până la cer!

Anamaria Prodan a povestit că au făcut un „consiliu de familie” pentru a-i anunța că iubește din nou.

„Copiii mei sunt fericiți, pentru că după foarte mult timp i-am văzut zâmbind și când zâmbim toți înseamnă că a apărut soarele pe strada noastră. Să știi că mi-au atât de multă putere, cum nu am crezut vreodată. Eu cred că orice copil dă mamei putere fără limită. M-au ajutat enorm.

Fetele au fost alături de mine trup și suflet. Bebe, nu mai spun, nu s-a mișcat de lângă mine nicio secundă. Când am făcut consiliu de familie și au fost wow, mami, în sfârșit, am zis ok, asta e. L-am adus în fața copiilor. De la început le-am spus. Eu am o relație cu copiii mei foarte deschisă și minunată. Încet, încet a fost ok, cred că a venit natural. El mi-a oferit cel mai frumos un viitor minunat, un zâmbet minunat, o stabilitate fabuloasă și faptul că știu când mă trezesc în fiecare dimineață că e cineva acolo pentru mine, care trăiește pentru mine”, a mai explicat ea.

Citeste si alte articole: