Banca Transilvania a preluat grupul OTP din România

Tranzacție autorizată Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin...

Lecții de educație rutieră ținute de polițiști la școli din Timișoara și Dumbrăvița

Din OrasLecții de educație rutieră ținute de polițiști la școli din Timișoara și Dumbrăvița

Polițiștii de la circulație au efectuat o vizită la Școala Generală 30 din Timișoara și la Școala Generală din Dumbrăvița, unde s-au întâlnit cu elevii pentru a discuta cu ei despre regulile de circulație și cum să evite accidentele. Scopul întâlnirilor a fost de a-i informa pe elevi despre importanța respectării regulilor de circulație și de a le oferi informații utile pentru a preveni accidentele.

Polițiștii de la rutieră au vizitat Școala Generală 30 și Școala Generală din Dumbrăvița într-o zi de luni, între orele 11 și 13 și, respectiv, 12 și 14. În cadrul vizitelor, au discutat cu aproximativ 100 de elevi despre legislația rutieră și cum să evite să fie implicați în accidente.

„Totodată, elevilor le-au fost prezentate dispozitivele electronice și autospecialele aflate în dotarea Biroului Rutier Timişoara, prichindeii dând dovadă de curiozitate și entuziasm.

Copilașii au participat și la o sesiune interactivă de întrebări, în cadrul căreia polițiștii au oferit răspunsuri privind activitățile specifice unui polițist rutier, precum și modul de intervenție la un eveniment rutier.

Bucuria și entuziasmul elevilor reprezintă răsplata noastră”, au transmis polițiștii.

Oamenii legii au spus că vor organiza astfel de întâlniri educative și pe viitor.

Citeste si alte articole: