Calendar Evaluare Națională: clasele a II-a, a IV-a și a VI-a în anul școlar 2023-2024

Calendarul pentru evaluările naționale la finalul claselor...

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin lege

Vânzarea de energizante către minori, interzisă prin...

Oana Roman, sute de mesaje de la bărbați, după ce s-a despărțit de Marius Elisei!

MedicalOana Roman, sute de mesaje de la bărbați, după ce s-a despărțit de Marius Elisei!

Abia s-a despărțit Oana Roman de Marius Elisei, că Oana a fost deja asaltată de sute de mesaje din partea bărbaților, sau cel puțin așa susține ea! Oare își dorește mai multă atenție? În prezent, Oana are grijă de fiica ei, cu care a fost în vacanță în Egipt.

Oana Roman, asaltată de mesaje de la bărbați?

Oana susține că e foarte curtată în mediul online, și că despărțirea i-a adus mult de furcă. Ea a fost deranjată de cum a fost abordată și are ceva de spus în legătură cu mesajele pretinse primite!

„Mă duc până în cameră, pentru că ce credeți, astăzi Isa efectiv nu a vrut să se trezească dimineața și m-am gândit că, dacă tot e în vacanță, să o las să doarmă, dar deja e 11 și ceva și trebuie să încep totuși să o trezesc. Ca să ne amuzăm, vreau să le transmit băiețașilor care îmi scriu mesaje pe Instagram sau pe Facebook cu «Ce faci, frumoaso? Ce faci, păpușă? Ce faci, dulceață?» și alte apelative de genul ăsta, că sunt niște penibili și că le-am dat block și că o să le dau block tuturor, că nu am nevoie să-mi scrie niciun băiețaș, niciun domn și nimeni, pentru că nu mă interesează acest subiect, mi-a ajuns. Deci, nu îmi mai scrieți, băiețași!’, a spus Oana Roman pe Instagram.

Citeste si alte articole: