Marți, 28 februarie 2023, are loc seminarul  de informare ”Noutăți legislative în domeniul igienei și sănătății publice. Proceduri. Contravenții. Sancțiuni”

Din OrasMarți, 28 februarie 2023, are loc seminarul  de informare ”Noutăți legislative în domeniul igienei și sănătății publice. Proceduri. Contravenții. Sancțiuni"

Marți, 28 februarie 2023, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş și Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Timiş, sub coordonarea Instituției Prefectului Județul Timiș, vor organiza un seminar de informare cu tema „Noutăți legislative în domeniul igienei și sănătății publice. Proceduri. Contravenții. Sancțiuni” în Sala Banat a Centrului Regional de Afaceri Timișoara, începând cu ora 11:00. Seminarul va aborda aspecte precum: inspecții privind condițiile igienico-sanitare pentru HoReCa în contextul Timișoara Capitală Culturală Europeană – ultimele noutăți legislative; condiții de avizare și circuit igienico-sanitar în unitățile publice alimentare, unitățile de învățământ publice și private etc – ultimele noutăți legislative; examinări și cursuri privind noțiunile de igienă din unitățile comerciale – ultimele noutăți legislative.

Sorin Popescu, inspector superior în cadrul Serviciului de Control în Sănătate Publică, Salomeia Putnoky, Medic primar igienă în cadrul compartimentului de Evaluare a Factorilor de Risc din Mediul și Viața în Muncă, Ionuț Căpraru, medic șef în cadrul Departmentului de Supraveghere în Sănătate Publică și Președinte al Comisiei de Examinare, vor fi prezentatorii seminarului de informare cu tema ”Noutăți legislative în domeniul igienei și sănătății publice.

Proceduri. Contravenții. Sancțiuni”, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş și Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Timiş, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, pe data de 28 februarie 2023, începând cu ora 11, în Sala Banat a Centrului Regional de Afaceri Timișoara. Evenimentul face parte din programul CCIA Timiș pentru anul 2023 de informare și instruire a agenților economici cu privire la reglementările naţionale și europene în diferite sectoare de activitate, organizat în colaborare cu serviciile publice deconcentrate din teritoriu. Pentru înscrieri și informații suplimentare se pot folosi următoarele date de contact: tel. 0372185285 sau e-mail: ccoroian@cciat.ro, Cristina Coroian.

Citeste si alte articole: