Ioana și Ilie Năstase, surprinși în public chiar în pădurea Băneasa!

MedicalIoana și Ilie Năstase, surprinși în public chiar în pădurea Băneasa!

Ioana și Ilie Năstase au fost surprinși în pădurea Băneasa de către paparazzi, la puțin timp după ce a anunțat că divorțează! Ei au atras toate privirile cu ce au făcut acolo!

Căsnicia Ioanei și a lui Ilie Năstase, plină de certuri!

S-au împăcat, s-au certat, s-au împăcat iar, nici ei nu mai știu. Patru ani cu perioade tensionate, în care Ilie cuceritorul a fost amenințat public cu divorțul, în mai multe rânduri!

Ioana Simion a dat întotdeauna totul din casă, nelăsând nerăsturnat niciun detaliu din viața sa amoroasă cu Ilie Năstase. Unul din motive ar fi faptul că Ilie este cunoscut pentru reputația lui de fustangiu, motiv pentru care l-a părăsit două luni, susținând că nu vrea să fie „târâtă în mocirlă”.

Ilie Năstase este foarte libertin de felul lui!

„Ilie (Năstase – n.r.) este foarte libertin de felul lui! Dar eu l-am lăsat în pace, să fie cum vrea el. El pleacă când vrea, vine când vrea! Așa e el! Eu nu am știut că va fi așa, atunci când m-am băgat în căsnicia asta.

Am avut o căsnicie lungă, fericită, cu fostul meu soț. Aveam cu totul altă părere despre mariaj. Am tot încercat, însă, să-l iau pe Ilie (Năstase – n.r.) așa cum e el, cu ciudățeniile lui”, a spus partenera de viață a tenismenului de renume, în urmă cu mai mult timp.”

Ioana și Ilie Năstase, în pădure la Băneasa!

Cei doi au  mâncat prânzul la bodega lui Nea Mitică din pădurea Băneasa, timp de trei ore

Cuplul Năstase a atras atenția tuturor celor din jur prin ținutele pentru care a optat. Ioana Simion a fost „pantera roz” din zona ZOO Băneasa, iar Ilie Năstase nu s-a mai prostit și nu s-a mai îmbrăcat ca un dictator african, cum obișnuia să o facă și astfel să își bată joc de uniforma militară românească în toată lumea! Sau poate suntem o țară bananieră și are tot dreptul să o poarte în cele mai mari țări din Vest!

Citeste si alte articole: