Bugetul casei. Cum să-l organizezi ca să economisești

Bugetul casei Cu toții ne dorim să punem...

Vrei o mașină? Trebuie să răspunzi la trei întrebări

Achiziție mașină Când te-ai hotărât să-ți cumperi o...

Denisa Nechifor s-a săturat de România! Unde vrea să plece?

MedicalDenisa Nechifor s-a săturat de România! Unde vrea să plece?

Denisa Nechifor, fosta lui Adrian Cristea cu care a avut un copil, recunoaște că are în prezent o relație de la distanță. Ea și-ar dori să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților în fiecare zi! Nu se gândește la căsătorie sau copii!

„Femeile trebuie să fie plimbate răsfățate, alintate tot timpul. Eu nu sunt genul care celebrează Valentines Day doar atunci. Vorbesc cu cineva, e și distanța, e destul de complicat că nu e aici, că e foarte departe. Vedem ce o să fie. Nu sunt genul care să-și facă planuri, nici nu-mi stabilesc target privind căsătoria sau un copil, sunt liniștită, asta e important”, a spus Denisa Nechifor.

Denisa Nechifor spune adio României!

Denisa Nechifor vrea să plece din țară pentru studiile fiicei ei. Chiar dacă face bani buni în țară din afacerea cu bijuterii, și are prieteni și familie, ea este gata să lase tot și să încerce o nouă aventură în străinătate!

”Dacă ambii își doresc, da, poate funcționa (n.r o relație la distanță), dar până la un punct. Aș face pasul să mă mut undeva, dar nu cred că m-aș muta pentru cineva, mai degrabă pentru studiile copilului sau pentru un job care să-mi aducă satisfacție. Eu îmi doresc de mult să plec din țară, dar aici am pus bazele unui business, mă cunosc oamenii, am căpătat un respect, am prieteni, îi am pe ai mei, vedem pe viitor. El nu va veni în România, nu e cazul și nici nu mi-aș dori eu”, a adăugat vedeta.

Citeste si alte articole: