România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

De ce Gabriel Dorobanțu nu s-a îndrăgostit niciodată? „A iubit mult o femeie care l-a părăsit!”

MedicalDe ce Gabriel Dorobanțu nu s-a îndrăgostit niciodată? „A iubit mult o femeie care l-a părăsit!”

Gabriel Dorobanțu a ajuns la 70 de ani, dar are un regret. Îndrăgitul cântăreț, cunoscut pentru „Hai, vino, iar în gara noastră mică!”, a ajuns la această vârstă fără a avea o familie și a fi însurat. Artistul a dezvăluit acum motivul!

De ce nu s-a însurat Gabriel Dorobanțu?

Pentru că a avut o carieră de succes, el s-a axat pe ea, neglijându-se viața personală. Mai mult, el a fost atât de rănit în dragoste, încât s-a refugiat într-o muncă titanică!

A dezvăluit fără a ezita că a cântat de 20.000 de ori celebra sa melodie: ‘Hai, vino, iar în gara noastră mică’, dar și că la momentul debutului a cântat muzică rock!

„Eu am început să cânt muzică rock. dar nu m-am regăsit. Prin urmare, a trebuit să mă orientez către acea muzică cu ajutorul căreia puteam să am o comunicare cu publicul”, povestea Gabriel Dorobanțu.

Dar el nu este singur, are peste 100.000 de urmăritori cu care zilnic împărtășete momentele speciale din viața lui! „Gabriel a iubit foarte mult o femeie, în tinerețe. A fost foarte dezamăgit. L-a părăsit. Nu a reușit să mai iubească la aceeași intensitate și si-a propus să nu o mai faca vreodată.”, a povestit un prieten de-ai cantărețului în urmă cu mai mult timp.

Gabriel Dorobanțu: „Sunt un burlac convins”

Gabriel Dorobanțu este discret și consideră că nu mai poate fi cucerit de nimeni

„Nu mă mai cucerește nimeni acum. Sunt un burlac convins. Este bine la un moment dat să-ți porți crucea și așa. Poți să privești și să te amuzi de ceea ce pățesc cei care nu sunt burlaci. În tinerețe mi se părea senzațional să te căsătorești. Să ai persoana iubită aproape. După ce a trecut timpul mi s-a părut minunat să nu te bată nimeni la cap. Să faci ce vrei. Eu fac parte din categoria celor care fac ce vor. O lume fără femei nu poate să arate bine. Femeile sunt niște copilițe grozave. Mai ales când sunt între ele. Când sunt însoțite de partenerii de viață, devin mai importante. Și mai grave. Şi nu-mi place!’

Citeste si alte articole: