Ce au în comun un popă, o enoriașă șantajistă și o păcătoasă în ipostaze lascive? Un scandal sexual!

MedicalCe au în comun un popă, o enoriașă șantajistă și o păcătoasă în ipostaze lascive? Un scandal sexual!

Scandal sexual imens în lumea bisercii! La acțiune au luat parte un popă, o enoriașă șantajistă și o păcătoasă care apare doar în imagini compromițătoare! O femeie din Argeș a fost reținută după ce l-a forțat pe un preot să demisioneze. Ea l-a amenințat că va publcia imagini cu el în brațele altei femei decât soția lui. Când preotul a refuzat, ea a publicat imaginile.

Ce zic autoritățile?

„Din cercetări, s-a stabilit că, în cursul lunii iulie 2022, femeia în cauză ar fi ameninţat un bărbat cu privire la transmiterea în spaţiul public a unor imagini cu caracter compromiţător, în care persoana vătămată apărea împreună cu o altă femeie, dacă nu îşi va da demisia din funcţia pe care o deţinea. Ulterior, ameninţările au fost puse în aplicare, la scurt timp fiind publicate fotografiile în cauză”, au transmis oficialii ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Femeia este o enoriaşă din comuna Băbana, care a fost nemulţumită de comportamentului preotului din localitate. Ea a reușit să obțină imagini cu preotul la mare, cu o altă femeie, în ipostaze intime.

Citeste si alte articole: