Zilele Porților Deschise la Universitatea Politehnica Timișoara

Din OrasZilele Porților Deschise la Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara va organiza Zilele Porților Deschise în perioada 27 februarie – 16 iunie 2023, oferind astfel viitorilor studenți ocazia de a vizita spațiile instituției și de a se familiariza cu oferta educațională. În cadrul acestei inițiative, UPT își continuă tradiția de a sprijini elevii și școlile, prin organizarea de cursuri, concursuri și alte evenimente dedicate lor, precum și prin acordarea de burse și premii pentru performanță. În acest sens, elevii și profesorii interesați vor putea vizita laboratoarele, biblioteca și Experimentarium TM, având acces la întregul campus al UPT.

Toate cele 10 facultăți ale UPT vor oferi laboratoarele lor pentru vizite și activități demonstrative școlilor, atât organizate în școli, cât și în cadrul Săptămânii altfel. Mai mult de 150 de laboratoare vor fi deschise pentru elevi, de la cele clasice de fizică și chimie la cele ultramoderne, potrivite pentru diferite specializări din facultățile de inginerie, arhitectură, management, comunicare și relații publice.

În plus, Biblioteca UPT, cea mai modernă din mediul universitar, va organiza tururi ghidate pentru grupurile de elevi și cadre didactice, iar centrul interactiv de fizică Experimentarium TM și Muzeul Universității Politehnica Timișoara vor fi deschise pentru vizite începând cu data de 6 martie 2023. Grupurile de elevi și cadre didactice însoțitoare sunt invitate să se înscrie pe un formular online, disponibil la https://forms.gle/Ac1C2YwA9qziEQzY9, urmând să fie contactate de reprezentanții UPT pentru a programa vizita.

Citeste si alte articole: