Pe 5 februarie s-a încheiat etapa depunerii candidaturilor la postul de director și la cel de director adjunct la STPT

Din Oras Pe 5 februarie s-a încheiat etapa depunerii candidaturilor la postul de director și la cel de director adjunct la STPT

Pe data de 5 februarie s-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru pozițiile de director și director adjunct la Societatea de Transport Public Timișoara. Primarul Dominic Fritz a afirmat că nu are informații cu privire la numărul de candidați care și-au depus candidatura pentru aceste posturi.

”Nu am astfel de informații, pentru că acest concurs este realizat de STPT, nu de primărie. Nu pot să vă spun, dar sunt sigur că în momentul în care e finalizată procedura de înscriere o să vă pot spune”, a precizat primarul.

Conform informațiilor neoficiale, există un singur candidat pentru postul de director general și trei candidați pentru cel de director adjunct la Societatea de Transport Public Timișoara. Postul de conducere a trecut printr-o perioadă tumultoasă, în care directorul anterior, Nicolae Bitea, un membru al Partidului Liberal, a demisionat în urma unui scandal legat de oferirea de poziții în cadrul societății.

După plecarea sa, Patriciu Rușeț a preluat postul în mod provizoriu, iar apoi, în cele din urmă, Constantin Cocheci a fost numit director general. Această numire a fost considerată o lovitură de maestru a conducerii primăriei, deoarece Cocheci este cumnatul viceprimarului liberal Cosmin Tabără, care a căzut în dizgrația conducerii USR-iste a primăriei. Cu toate acestea, Tabără a declarat că nu are nicio legătură cu numirea și că nu a fost consultat în această problemă.

Citeste si alte articole: