Filiala Judeţeană Timiș a Asociaţiei Comunelor din România organizează concurs pentru ocuparea posturilor vacante

Din OrasFiliala Judeţeană Timiș a Asociaţiei Comunelor din România organizează concurs pentru ocuparea posturilor vacante

Atenție! Se organizează concurs la Filiala Judeţeană Timiș a Asociaţiei Comunelor din România pentru ocuparea posturilor vacante. Posturile sunt următoarele:

– 3 posturi auditor intern în sectorul public – IA (vechime minimă în specialitatea studiilor 6 ani) – studii economice;

– 2 posturi auditor intern în sectorul public – I (vechime minimă în specialitatea studiilor 3 ani) – studii economice;

– un post auditor intern în sectorul public – II (vechime minim în specialitatea studiilor 1 an) – studii economice; cod COR 241306.

Pe pagina de internet a Filialei Județene Timiș a Asociației Comunelor din România, www.acortimis.ro se găsesc informații despre probele stabilite pentru concurs, condițiile de desfășurare a concursului, condițiile generale de participare, condițiile specifice pentru ocupare postului, cerințele specifice, actele necesare în vederea întocmirii dosarului de înscriere, informațiile privind postul, atribuțiile postului. De asemenea, aici se găsesc și tematica și bibliografia.

 Detalii complete cu privire la regulamentul concursului, condițiile de înscriere, actele necesare înscrierii, obținerea avizului directorului structurii de audit public intern, condițiile generale și specifice postului, tematica, bibliografia sau orice altă informație cu privire la postul scos la concurs, se pot afla  la sediul secundar al Filialei Județene Timiș a Asociației Comunelor din România, situat în Moșnița Nouă, strada Principală nr. 95.

Dosarele se depun  până la data de 10 martie 2023, ora 12:00. Pentru informații suplimentare, persoana de contact: Simona VUCEA, tel. 0371367125.

Citeste si alte articole: