Casa de Cultură Timișoara a început pregătirile pentru o nouă ediție, cea de-a XIV-a, a Târgului de Paște

Din OrasCasa de Cultură Timișoara a început pregătirile pentru o nouă ediție, cea de-a XIV-a, a Târgului de Paște

Casa de Cultură Timișoara a început pregătirile pentru cea de-a XIV-a ediție a Târgului de Paște, care se va deschide pe 25 martie și va fi deschis până pe 18 aprilie. Pentru a participa la târgul de Paște, toți cei interesați trebuie să depună cererile de înscriere la Biroul de Organizare Evenimente al Casei de Cultură din Timișoara. Cererile pot fi depuse la Casa de Cultură, str. Miron Costin nr.2, în intervalul 21-27 februarie 2023, între orele 10:00-13:00, sau prin e-mail la adresa office@ccmt.ro, în aceeași perioadă.

Se pot înscrie: meșteri populari și artiști plastici care creează și comercializează produse handmade și de artă meșteșugărească, în special cele specifice sărbătorii de Paște, cum ar fi ouă încondeiate, icoane pe sticlă și lemn, sculpturi în lemn și piatră, aranjamente florale, obiecte decorative, obiecte de ceramică, produse artizanale, obiecte de sticlă etc. De asemenea, persoanele juridice (ONG-uri, SRL-uri, PFA-uri, PFI-uri, IF-uri, ÎI-uri) care produc sau comercializează produse nealimentare specifice sărbătorii de Paște sau de primăvară, și cele care produc sau comercializează produse alimentare, cum ar fi pască, cozonac, kurtos, plăcinte, langoși, prăjituri, dulcețuri de casă, siropuri, produse apicole, vin, cafea, sucuri, preparate fast-food, brânzeturi și produse tradiționale din carne, ciocolată, bomboane, zacuscă, conserve de casă etc. sunt invitate să se înscrie.

Formularele de înscriere și regulamentul târgului pot fi descărcate de pe pagina de Facebook a Casei de Cultură Timișoara.

Citeste si alte articole: