Poliția Locală Timișoara mai așteaptă până va primi autospeciale noi. Nu s-a depus nicio ofertă

Din OrasPoliția Locală Timișoara mai așteaptă până va primi autospeciale noi. Nu s-a depus nicio ofertă

Poliția Locală Timișoara a anunțat că o nouă licitație pentru achiziționarea de autospeciale a eșuat, în cadrul Programului de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național 2020-2024. Departamentul de Ordine Publică al Primăriei Timișoara nu a reușit să atragă interesul necesar pentru a se dota cu autospeciale noi, în ciuda faptului că dorea să ofere vehicule mai vechi, care urmau să fie casate. Anunțul de anulare a licitației intitulat „Acord Cadru furnizare Autospeciale pentru Direcția Generală a Poliției Locale Timișoara” a fost publicat pe SEAP duminică.

Potrivit portalului menționat, motivul anulării este următorul: „Această procedură a fost anulată automat deoarece la data limită de depunere a ofertelor niciunul dintre ofertanții înscriși nu a criptat oferta financiară sau nu a răspuns la toți factorii de evaluare electronici, după caz”. În concluzie, momentan Poliția Locală nu va primi noi mijloace auto de intervenție. Aceasta nu este prima dată când o licitație pornită în ultima lună a anului precedent este anulată.

Potrivit cerințelor inițiale, ar fi trebuit încheiat un acord-cadru pentru fiecare lot în parte. Fiecare lot trebuia să includă un anumit număr de contracte subsecvente: lotul 1 „Autospeciale” – 15 bucăți, prin intermediul Programului de Stimulare a Innoirii Parcului Auto Național 2020-2024, iar lotul 2 – două autoturisme. Pentru autoturismele cu utilizare specială erau alocate 2,05 milioane de lei, iar pentru autoturismele obișnuite – 190.756 de lei.

Citeste si alte articole: