Noul Bing va răspunde la mai puţine întrebări

EconomieNoul Bing va răspunde la mai puţine întrebări

Noul Bing va deveni, brusc, mai puţin vorbăreţ, după accesele din ultima vreme. Pentru a evita conversaţiile agresive, precum cele raportate în ultimele zile de mulţi utilizatori, Microsoft a decis să limiteze accesul botului la microfon.

Astfel, de acum înainte, conversaţiile cu Bing pot consta în cel mult 5 întrebări. De asemenea, un utilizator mai poate acum să pună cel mult 50 de întrebări într-o zi.

Limitarea conversaţiilor este evident o decizie ce are legătură cu răspunsurile nepotrivite pe care noul Bing le oferă în unele cazuri. Printre altele, noul Bing a jignit utilizatorii, le-a făcut declaraţii de dragoste, i-a contrazis când nu avea dreptate şi şi-a chestionat propria existenţă.

În urmă cu doar o zi Microsoft recunoştea subtil aceste probleme, dar sugera că, în fapt, majoritatea experienţelor sunt pozitive. Compania spunea că tonul botului începe să se schimbe în conversaţiile mai lungi, cu peste 15 întrebări.

Astfel, se naşte întrebarea: Dacă noul Bing este în regulă vreme de 15 întrebări, de ce să limitezi conversaţiile la 5 întrebări? Poate că Microsoft ştie că noul Bing nu rezistă nici 15 întrebări sau poate că gigantul american se pregăteşte deja să lanseze o versiune Premium şi vrea să lase doar utilizatorii plătitori să pună mai multe întrebări. Se ştie că Microsoft lucrează deja la .

În prezent, noul Bing este disponibil unui număr limitat de utilizatori în stadiu de test. Microsoft spune, însă, că milioane de oameni aşteaptă pe lista de aşteptare să primească acces.

Citeste si alte articole: