După spectacolul din Piața Unirii din Timișoara, terasele au fost remontate

Din OrasDupă spectacolul din Piața Unirii din Timișoara, terasele au fost remontate

Când autoritățile locale au luat decizia de a elimina toate terasele din Piața Unirii și de pe străzile adiacente pentru spectacolul de deschidere a TM2023, mulți proprietari au crezut că acestea vor fi închise pentru totdeauna. Cu toate acestea, după eveniment, terasele au fost remontate destul de repede. Decizia de a închide terasele s-a dovedit a fi una bună, deoarece Piața Unirii a fost aglomerată în timpul evenimentului.

Cu toate că au fost instalate ecrane de mari dimensiuni în Piața Libertății și Piața Operei, oamenii au venit în număr mare să vadă spectacolul live, ceea ce ar fi îngreunat fluxul publicului în zonă. După eveniment, autoritățile au început să facă curățenie în zonă, iar proprietarii de restaurante și-au reinstalat terasele.

După distracție, vine și curățenie. Orașul este pregătit pentru încă două zile perfecte pentru explorat și ieșit la suc sau la cafea. Imediat după evenimentul de vineri seară, echipele noastre s-au asigurat că Piața Unirii este curată, iar terasele se pot întoarce”, a declarat Primăria Timișoara.

Vineri dimineața, patronii teraselor încă lucrau la curățarea gunoiului și a urmelor acumulate pe caldarâmul din zona unde își aveau terasele. Majoritatea acestora nu mai dețineau autorizație valabilă, dar au continuat să funcționeze și au fost rapid reinstalate după spectacol.

Citeste si alte articole: