Programul plimbărilor cu vaporașul pe lacul din Parcul IOR a suferit modificări

Primăria Sectorului 3 anunță că programul plimbărilor...

Parcul Liniei din Sectorul 6 trece în Faza II

Pe 8 aprilie, Consiliul General al Municipiului...

Colegiul German „Goethe” e posibil să se extindă, anunță Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat...

Donare de sânge în Timișoara! Polițiștii din oraș au donat sânge pentru spitalele din municipiu și pentru răniții cutremurelor din Turcia și Siria

Din OrasDonare de sânge în Timișoara! Polițiștii din oraș au donat sânge pentru spitalele din municipiu și pentru răniții cutremurelor din Turcia și Siria

35 de polițiști din Timișoara au donat sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara, pentru a ajuta pacienții din spitalele orașului, dar și pe cei afectați de cutremurul din Turcia și Siria. Întrucât necesarul de sânge este mare atât pentru spitalele din Timișoara, cât și pentru cei răniți în urma cutremurului, cei 35 de polițiști au ales să doneze sânge în zilele de 15 și 16 februarie, conform unui anunț făcut sâmbătă de IPJ Timiș.

„Campania «Ajutăm oameni, protejăm oameni» a devenit esențială în activitatea IPJ Timiș, astfel că ori de câte ori suntem solicitați,ne deplasăm la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara pentru că orice contribuție a fiecăruia dintre noi ajută la salvarea cât mai multor vieți. Este un gest atât de neînsemnat pentru noi, dar atât de important pentru cei aflați în suferință, al căror destin depinde în mare măsură de aceste picături de sânge”, a declarat Inspectoratul de Poliție Județean.

Inspectoratul de Poliție Județean a transmis că donarea de sânge este un gest neînsemnat pentru donatori, dar foarte important pentru cei aflați în suferință, cărora le poate salva viața. Polițiștii îi îndeamnă și pe locuitorii din Timișoara să doneze sânge, în special pentru copiii bolnavi de cancer de la Secția de Oncologie a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara, care au nevoie de ajutor.

Citeste si alte articole: