O descoperire macabră a fost făcută marți, 14 februarie, în  campusul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului

Din OrasO descoperire macabră a fost făcută marți, 14 februarie, în  campusul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului

Un bărbat de 35 de ani, medic veterinar din Caraș-Severin, care era dat dispărut încă de sâmbătă, a fost găsit mort marți în campusul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului de către polițiștii din Timișoara. Se pare că acesta s-ar fi sinucis conform primelor informații.

Medicul veterinar din Anina, județul Caraș-Severin, a fost dat dispărut încă de sâmbătă, după ce a plecat de acasă pentru a se întâlni cu cineva la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara.

Membrii familiei au vorbit cu el vineri seară și acesta le-a spus că va mai rămâne în Timișoara, dar de atunci nu au mai putut da de el. Au cerut ajutorul polițiștilor de la IPJ Caraș-Severin, care au deschis o anchetă. Marți, polițiștii din Timișoara au găsit mașina bărbatului în campusul USAMVBT și, în portbagajul acesteia, cadavrul acestuia. Conform primelor informații, bărbatul nu prezintă urme de violență, iar autoritățile cred că s-ar fi sinucis. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, conform procedurilor.

Citeste si alte articole: