Datorită unor avarii Colterm și Aquatim, o parte din locuitorii din Timișoară nu au apă caldă și căldură astăzi

Din OrasDatorită unor avarii Colterm și Aquatim, o parte din locuitorii din Timișoară nu au apă caldă și căldură astăzi

Colterm a anunțat că au apărut o serie de defecțiuni tehnice la rețeaua primară de termoficare a Timișoarei. Prin urmare, va fi întreruptă apa caldă și căldura azi, între orele 9-16, la punctele termice 81, 82, 83 și Modul Luceafărul.

Vor fi afectați consumatorii ce locuiesc pe străzile: Ana Ipătescu, Calea Șagului, Castanilor, Martir O. Țintaru, Genezei, Hărniciei, Hebe, Herculane, Intrarea Iederei, Aleea Inului, Iris, Islaz, Liviu Rebreanu, Luceafărul, Martir Gh. Cruceru, Intrarea Mierlei, Zarand, Intrarea Munților, Mureș, Gavril Musicescu, Intrarea Râului, Săgeții, Plantelor, Intrarea Sabinei, Onoarei, în total un număr de 180 de branșamente.

 Aquatim, pe de altă parte, a anunțat că va fi întreruptă apa, până la ora 15, pentru a remedia niște avarii apărute pe străzile Mareşal Alexandru Averescu, Constantin Rădulescu Motru, Bulevardul Iuliu Maniu, Splaiul Tudor Vladimirescu, Pomiculturii, Arhimandrit Teofil Părăian, din Timișoara, precum și în Utvin, Giroc și Albina.

Presiunea va fi scăzută în Izvin întrucât au loc lucrări de spălare a rețelei de distribuție, precum și la Cenad, însă până la ora 16. Iar la Dragșina până la ora 17, pentru realizare de lucrări de mentenanță la stația de tratare a apei.

Citeste si alte articole: