România: consumul de droguri a coborât la vârsta de 9 – 10 ani

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate...

Actele necesare pentru înscrierea la liceu 2024

În perioada 25 – 30 iulie 2024,...

Sondaj: 6 români din 10 cred că nivelul lor de bunăstare va crește

Unii români sunt optimiști. Șase din zece români...

Un tânăr medic din Timișoara a fost numit secretar de stat în Ministerul Sănătății

Din OrasUn tânăr medic din Timișoara a fost numit secretar de stat în Ministerul Sănătății

Alexandru Rogobete, un tânăr medic din Timișoara în vârstă de 31 de ani, absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara și consilier personal al ministrului Alexandru Rafila, a fost numit secretar de stat în Ministerul Sănătății în Guvernul Nicolae Ciucă. Vestea a fost anunțată de liderul PSD Timiș, deputatul Alfred Simonis.

”O noua veste buna pentru Timis din lumea medicala. Dupa numirea reputatului profesor Dorel Sandesc la conducerea Spitalului Judetean din Timisoara, un alt timisorean – Alexandru Rogobete – a fost numit Secretar de Stat in Ministerul Sanatatii. Constructia Institutului Oncologic si readucerea Timisului in elita medicinei romanesti sunt prioritati ale mele si am incredere ca, alaturi de asemenea specialisti, vom fi ce-am fost, ba chiar mai mult”, a scris Alfred Simonis pe contul sau de Facebook.

Alexandru Rogobete este absolvent de Chimie si, ulterior, de Medicina, fiind considerat un cercetator vizionar al scolii romanesti de medicina. Are peste 100 de articole stiintifice publicate, a scris doua carti de specialitate si, potrivit unui articol din presa nationala, este tutorele unei doctorite spaniole pe care o coordoneaza in scrierea de studii stiintifice, a scris impactpress.ro.

Citeste si alte articole: