Șoferilor testaţi pozitiv cu aparatul Drager5000 nu li se face dosar penal

Fără dosar penal După discuțiile de zilele trecute,...

Piețe de investiții. Oportunități de explorat în 2024

Piețe de investiții Specialiștii au o serie de...

Se întrerupe alimentarea cu apă pe mai multe străzi din Timișoara în vederea rezolvării unor avarii

Din OrasSe întrerupe alimentarea cu apă pe mai multe străzi din Timișoara în vederea rezolvării unor avarii

Aquatim a anunțat că se va opri apa din cauza unor avarii care necesită remediere. Străzile afectate sunt Transilvania, Basel, Chișinău, Făgăraș, Bulevardul Constantin Diaconovici Loga, Traian Grozăvescu și Calea Șagului din Timișoara, precum și în localitățile Ghiroda și Giroc, până la ora 15.

De asemenea, în Cărpiniș, presiunea apei va fi scăzută pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție, între orele 9-12. În Dragșina, presiunea apei va fi scăzută de astăzi până vineri, între orele 8-17, pentru lucrări de mentenanță la stația de tratare a apei.

Furnizarea apei va fi întreruptă în localitățile Livezile, Dolaț și Ciacova, între orele 9-15, pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție. În Giarmata, furnizarea apei va fi întreruptă pe străzile Morii, Ardealul, Gării, Pobeda, Victoriei, Română, Industriilor și Principală, între orele 9-16, pentru trecerea branșamentelor de pe conducta de oțel pe cea de polietilenă și conectarea conductelor la intersecția străzilor Morii și Română.

Citeste si alte articole: