Programul plimbărilor cu vaporașul pe lacul din Parcul IOR a suferit modificări

Primăria Sectorului 3 anunță că programul plimbărilor...

Parcul Liniei din Sectorul 6 trece în Faza II

Pe 8 aprilie, Consiliul General al Municipiului...

Colegiul German „Goethe” e posibil să se extindă, anunță Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat...

Nicușor ne anunță că a mai sosit un tramvai

EconomieNicușor ne anunță că a mai sosit un tramvai

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că al 21-lea tramvai Imperio din totalul de 100 comandate, a sosit la Bucureşti şi a intrat în probe şi va circula în curând pe linia 25.

 

El a adăugat că 12 tramvaie noi Imperio produse de Astra Vagoane vor fi introduse pe linia 25, în total, pe măsură ce vor fi livrate şi recepţionate.

„Al 21-lea tramvai Imperio din totalul de 100 comandate, a sosit la Bucureşti şi a intrat în probe. Acesta va circula în curând pe linia 25. În prezent, vatmanii STB sunt instruiţi pentru a opera noile mijloace de transport în comun. Linia 25 este una dintre cele mai importante şi intens circulate linii de tramvai din Capitală, care face legătura între cartierul Militari şi zona de sud a oraşului, traversând cartiere importante precum Militari, Drumul Taberei, 13 Septembrie, Rahova, Giurgiului”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook.

Legea Anastasia a trecut de Senat! Ce trebuie să afle urgent conducătorii auto

Edilul a adăugat că, în total, 12 tramvaie noi Imperio produse de Astra Vagoane vor fi introduse pe linia 25, pe măsură ce vor fi livrate şi recepţionate.

Citeste si alte articole: