Bill Gates are o nouă iubită. Cine e Paula Hurd, femaia care i-a „furat” inima miliardarului

ExterneBill Gates are o nouă iubită. Cine e Paula Hurd, femaia care i-a „furat” inima miliardarului

La nici doi ani de când a divorțat de Melinda French, cea alături de care a avut o căsnicie de aproape trei decenii, Bill Gates iubește din nou.

Bill Gates ajuns la 67 de ani, miliardarul a început o relație cu Paula Hurd, 60 de ani, văduva lui Mark Hurd, fost CEO Oracle și Hewlett-Packard, informează People.

Cei doi au fost văzuți împreună la mai multe evenimente sportive. Ultima lor apariție în public a fost consemnată în luna ianuarie, la finala masculină de la Australian Open, când Novak Djokovic l-a învins pe Stefanos Tsitsipas, scor 6-3, 7-6 (4), 7-6 (5).

Paula Hurd a fost căsătorit cu Mark Hurd timp de aproape 30 de ani, până la moartea acestuia în octombrie 2019. Cei doi au împreună două fiice, Kathryn și Kelly.

Noua parteneră a lui Bill Gates a absolvit University of Texas din Austin, acolo unde a obținut diploma de licență în administrarea afacerilor, în 1984.

După terminarea studiilor, Hurd a început o carieră de zeci de ani în managementul vânzărilor.

În prezent, ea lucrează ca dezvoltator și organizator al unei game largi de evenimente „memorabile” pentru ocazii personale, corporative și caritabile, potrivit biografiei ei pe LinkedIn.

Citeste si alte articole: