Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara l-au reținut pe bărbatul bănuit că a jefuit o casă din oraș de sărbători

Din OrasPolițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara l-au reținut pe bărbatul bănuit că a jefuit o casă din oraș de sărbători

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Timișoara au arestat miercuri un bărbat de 37 de ani, care este bănuit de jefuirea unei case din oraș. Fapta a avut loc între Crăciun și Anul Nou, iar suspectul a fost arestat ieri.

„În fapt, la data de 27 decembrie 2022, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 34 de ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul locuinței personale, situată pe strada Cronicar Ioan Neculce din municipiul Timișoara, de unde ar fi sustras mai multe bunuri și obiecte personale, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 15.000 de lei. În cursul zilei de ieri 8 februarie 2023, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara au depistat în municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, bănuit de săvârșirea faptei, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri”, a declarat IPJ Timiș.

Ieri, 8 februarie 2023, polițiștii din Biroul de Investigații Criminale din Timișoara au identificat un bărbat în vârstă de 37 de ani suspectat de comiterea unui furt calificat. Acesta a fost adus la secția de poliție pentru audieri, iar în urma probelor administrate, a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de furt calificat.

Magistrații au decis apoi să aplice măsura arestării preventive pentru 30 de zile și bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din IPJ Timiș. Polițiștii continua să investigheze activitățile infracționale ale acestuia și să își propună recuperarea întregului prejudiciu.


Citeste si alte articole: