Genunchiul lui Nole. Călcâiul lui Ahile al sportului alb

Genunchiul lui Djokovic dezvăluie de fapt zona...

Mai multe restaurante din Aeroportul Otopeni, închise temporar de ANPC

Restaurante închise ANPC a închis temporar mai multe...

Ciolacu: „Va fi o reformă fiscală”

Anunțul premierului Premierul Marcel Ciolacu a transmis, luni,...

Vestea nopții despre Vladimir Putin! Ce s-a întâmplat cu liderul de la Kremlin: Medicii au…

ExterneVestea nopții despre Vladimir Putin! Ce s-a întâmplat cu liderul de la Kremlin: Medicii au…

 1 Vizualizari totale

Vladimir Putin este pe moarte?! Președintele Rusiei a avut nevoie de intervenția medicilor, după ce a participat la un eveniment public, a dezvăluit un grup care pretinde că este condus de un oficial de la Kremlin.

Vladimir Putin a avut nevoie de ajutorul medicilor, după ce a participat la un eveniment public

Vladimir Putin ar fi solicitat ajutorul medicilor, după ce a devenit „slăbit și obosit” din cauza unui eveniment public din Volgograd. Potrivit informațiilor postate pe canalul de Telegram General SVR, un grup care pretinde că este condus de o persoană din interiorul Kremlinului, a relatat că președintele Rusiei s-a îmbolnăvit după ce a participat la un eveniment public în Volgograd.

Potrivit sursei citate anterior, liderul rus părea nefericit și în stare proastă la acel eveniment care marca victoria sovietică din al Doilea Război Mondial asupra forțelor germane naziste.

„Spre seară, Putin era foarte obosit și se simțea slăbit, medicii au fost invitați să îl vadă. După următorul curs de terapie, președintele nu și-a revenit încă în formă și nu este încă clar dacă își va reveni”, a transmis acel grup.

Conform tabloidului britanic The Sun, Vladimir Putin a fost nevoit să anuleze o serie de apariții publice în ultimele luni, dar a apărut la evenimentele recente care au marcat aniversarea asediului Stalingradului.

Ce se va întâmpla în Rusia după moartea lui Vladimir Putin?

Potrivit unui fost ofițer rus, care a îndeplinit și rolul de ministru al Apărării al Republicii Populare Donețk, în cazul în care Vladimir Putin moare sau renunță la funcție de președinte al Rusiei, următoarea conducere de la Kremlin va retrage trupele din Ucraina și va pune capăt războiului.

Acesta a avertizat că în eventualitatea în care acest lucru se va întâmpla, Rusia se va confrunta mai mult ca sigur cu un război civil. Anunțul fostului spion rus vine în contextul în care ministrul Apărării din Rusia, Serghei Șoigu, a acuzat SUA și aliații săi că încearcă să prelungească cât mai mult conflictul militar din Ucraina prin furnizarea de armament greu Guvernului de la Kiev și că astfel de măsuri atrag țările NATO în războiul din Europa de Est.

„SUA și aliații săi încearcă să prelungească conflictul cât mai mult posibil. În acest scop, ei au început să livreze armament ofensiv greu, îndemnând în mod deschis Ucraina să captureze teritoriile noastre”, a declarat Serghei Șoigu în timpul unei întâlniri avute cu oficialii ruși din domeniul apărării.

„Într-adevăr, acest tip de pași implică țările NATO în conflict și poate duce la un nivel imprevizibil de escaladare a acestuia. Grupurile de forțe rusești continuă să contorizeze tot armamentul și echipamentele, livrate Kievului, atât pe traseele de livrare a acestora, cât și pe pozițiile de luptă”, a adăugat oficialul rus.Kremlin, moarte putin, moscova, rusia, sfârșitul lui Vladimir Putin, Vladimir Putin

Citeste si alte articole: