Polițișt local lovit de un timișorean ce a parcat neregulamentar

Din OrasPolițișt local lovit de un timișorean ce a parcat neregulamentar

Legea haosului în centrul Timișoarei. Un polițist local a fost lovit cu mașina de un timișorean care a parcat neregulamentar pe trotuar. Șoferul a fugit, dar a fost prins mai târziu de către agenții de la Intervenție Rapidă. Un polițist local din Serviciul Circulației Rutiere a fost rănit ieri, la ora 10:30, în zona pietonală, de un bărbat care a parcat pe strada Palanca. Acesta fusese oprit de o echipă de polițiști locali, însă a crezut că, dacă pornește motorul, îi intimidă pe agenți. Apoi, a pornit la volanul mașinii Audi și a lovit direct un polițist local.

„Colegul nostru a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal pentru investigații, fiind rănit la picioare. Individul a fugit, dar polițiștii locali din cadrul Compartimentului Intervenție Rapidă au trecut imediat la căutarea acestuia, fiind depistat într-un imobil de pe strada Herculane”, a declarat PLT.

S.M., în vârstă de 39 de ani, cu reședința în Timișoara, a fost ridicat de polițiștii din Biroul Rutier din cadrul IPJ Timiș, pentru a continua investigațiile.

Citeste si alte articole: