Șosea acoperită cu gheață în Timiș

Din OrasȘosea acoperită cu gheață în Timiș

Miercuri, prefectul Mihai Ritivoiu a cerut Consiliului Județean Timiș (CJT) să curățe rapid drumul DJ 681 din zona Nădrag. Primarul comunei a înregistrat șoseaua acoperită de gheață.

„Solicit Consiliului Județean Timiș să acționeze de urgență pentru deszăpezirea DJ 681 către Nădrag! Filmarea este făcută de primarul Nădragului, Liviu Muntean, azi la ora 10:00, la mai bine de trei zile de la momentul intemperiilor. Dacă în această perioadă, când ne-a ferit Dumnezeu de zăpezi, situația se prezintă astfel, nu pot decât să sper că nu va mai ninge în acest an!”, a precizat, miercuri, prefectul Mihai Ritivoiu.

Mașinile se deplasează foarte greu pe DJ 681, întrucât drumul este acop

„Ne aflăm pe drumul județean 681, patinoarul Consiliului Județean. Gheața e de aproximativ 3-4 centimetri. Cu mașinile se circulă foarte greu, cel mai indicat ar fi cu patinele. Locația e între Hăuzești și localitatea Nădrag, cu gheață pe aproximativ 2-300 de metri. Se vede grosimea gheții, s-a format și un șanț pe dunga albă care separă sensul de mers între cele două benzi. Acesta este drumul județean. Se vede: nu e dat cu nisip sau cu sare”, a transmis Liviu Muntean, primarul comunei Nădrag.

Citeste si alte articole: