Banca Transilvania a preluat grupul OTP din România

Tranzacție autorizată Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin...

Un grav accident s-a produs pe Autostrada A1 în această dimineață

Din OrasUn grav accident s-a produs pe Autostrada A1 în această dimineață

Un grav accident s-a produs pe Autostrada A1 în această dimineață. Pompierii din Timiş au fost chemați să intervină în urma unei coliziuni dintre două autocamioane și o autoutilitară, la kilometrul 510, pe sensul de mers către Timișoara.

Alarma a fost dată la 7.06, la locul evenimentului deplasându-se pompierii din Pișchia cu o autospecială pentru stingere, împreună cu două autospeciale pentru descarcerare din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Timișoara, două echipaje SMURD, cu un total de 15 pompieri și o ambulanță SAJ pentru sprijin.

În autocamioane și în autoutilitară erau numau șoferii. Ca urmare a acestui eveniment, un bărbat a suferit politraumatisme la nivelul membrelor și a fost transportat la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara.

UPDATE: Polițiștii de la Autostrăzi A1 Deva-Nădlac au primit sesizare la 7.15 despre un accident rutier pe autostrada A1, sensul de mers Orțișoara – Timișoara.

Când au ajuns la locul evenimentului, au constatat că o autobasculantă condusă de un bărbat de 52 de ani s-a răsturnat pe partea carosabilă, cauzând doar daune materiale.

Din cauza acestui accident, cele două benzi de circulație au fost blocate, circulația fiind desfășurată pe banda de urgență. Ulterior, un bărbat de 34 de ani a condus o autoutilitară pe banda de urgență, sens Oțisoara-Timișoara și a intrat într-un accident frontal cu un autotren condus de un bărbat de 48 de ani. Conducătorul autoutilitarei a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Polițiștii continuă să investigheze cauzele accidentului rutier.

Citeste si alte articole: