Bugetul casei. Cum să-l organizezi ca să economisești

Bugetul casei Cu toții ne dorim să punem...

Vrei o mașină? Trebuie să răspunzi la trei întrebări

Achiziție mașină Când te-ai hotărât să-ți cumperi o...

Gest de omenie făcut de polițiștii locali din Timișoara

Din OrasGest de omenie făcut de polițiștii locali din Timișoara

Polițiștilor din Timișoara au dat dovadă de omenie duminică seara. Aceștia au văzut o bătrână dezorientată pe stradă și au realizat imediat că are nevoie de ajutor. Au dus-o la sediul poliției și au chemat o ambulanță pentru a-i acorda primul ajutor, deoarece era înghețată. Acest eveniment a avut loc pe strada Avram Imbroane, în apropierea sediului poliției locale din Timișoara, la ora 20.00.

„Polițiștii locali aflați în serviciu aseară, în jurul orei 20:00, la sediul de pe strada Avram Imbroane, au observat afară, în stradă, o bătrână dezorientată, care părea să aibă nevoie de ajutor, în condițiile în care temperaturile de noaptea trecută au scăzut simțitor. Femeia era înghețată, motiv pentru care au luat-o în sediul Poliției Locale pentru a se încălzi și pentru a vedea care este starea sa. Stând de vorbă cu ea, doamna în vârstă de 72 de ani a declarat că locuiește în apropiere, dar că nu și-a dat seama și a coborât în altă stație de tramvai decât cea la care trebuia. Pentru că a prezentat o stare de amețeală a fost solicitat un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Timiș, care a consultat-o, stabilind că avea această stare din cauza frigului puternic”, au transmis polițiștii locali din Timișoara.

Femeia nu avea nevoie de îngrijiri medicale, dar polițiștii locali au condus-o acasă. Din cauza temperaturilor scăzute în zilele următoare, polițiștii recomandă evitarea deplasărilor și solicitarea ajutorului atunci când este necesar. Femeia a fost dusă acasă în siguranță de către polițiștii locali. De asemenea, polițiștii recomandă cetățenilor să evite să iasă afară în special pe timp de noapte, în perioada actuală, din cauza temperaturilor extrem de scăzute, și să nu ezite să solicite ajutor dacă au nevoie.

Citeste si alte articole: