Moartea neașteptată a tânărului campion Alexandru Metesan

Din OrasMoartea neașteptată a tânărului campion Alexandru Metesan

„Cu inima frântă și lacrimi nesfârșite vă anunțăm că fiul nostru unic și campionul nostru, a trecut în neființă ieri într-un accident tragic și nedrept”, au transmis mama și tatăl lui Alexandru Metesan, băiatul de numai 14 ani care a pierit sâmbătă la intrarea în Reșița, după ce un copac s-a prăbușit peste mașina familiei în drum.


Alexandru se întorcea cu părinții săi de pe munte și se îndrepta spre casă la Timișoara. Autoturismul a fost zdrobit sub greutatea copacului, iar băiatul nu a mai avut nicio șansă. A fost preluat de medici într-o stare de inconștiență, iar în scurt timp inima lui a încetat să mai bată.
Rude, prieteni, profesori și colegi de școală, dar și simpli timișoreni marcați de această dramă, îl plâng acum pe Alexandru Metesan, care era elev al Școlii Gimnaziale 6 din Timișoara.


Era un copil vesel, prietenos și foarte apreciat de colegi și profesori în egala măsură. De mic iubea sportul, făcea handbal de performanță și karting. De altfel, toamna anului trecut s-a transferat de la clubul CS Giroc Chisoda la LPS Banatul și își dorea să ajungă printre cei mai buni handbaliști.


Dar soarta a ales alt drum pentru el.


Pe paginile de Facebook ale celor doi părinți devastați de durere au fost transmise o mulțime de mesaje de condoleanțe sfâșietoare.

Citeste si alte articole: